/ Climasol energietechnieken

Airco's

Met steeds warmere zomers is degelijke airconditioning echt geen overbodige luxe meer.

/ Climasol advies

Moderne airo-installaties

Ons aanbod omvat meerdere keuzemogelijkheden, op maat van de wensen van de klant. Het grote voordeel van moderne airo-installaties is dat ze niet alleen voor verkoeling zorgen, maar het huis indien nodig ook kunnen verwarmen.

Als je zonnepanelen hebt, spaar je hierdoor verwarmingskosten uit. Onze installaties worden deskundig geplaatst, met oog voor een esthetische afwerking.

/ Innova airco

De airco zonder buitenunit

Een pareltje van design én gebruiksgemak is de Innova airco zonder buitenunit. Airco-installaties zijn met hun logge buitenunits vaak toch een tikje ontsierend wat het uitzicht van de woning betreft. De Innova airco maakt zo’n unit echter overbodig: twee kleine roosters in de muur volstaan om een goede circulatie mogelijk te maken. Er zijn dus geen ingrijpende kap- of breekwerken nodig aan de woning.

Deze ‘stille’ airco combineert koeling, verwarming én ventilatie. Hierdoor kan je niet alleen genieten van een aangename temperatuur in elk seizoen, maar ook van een verbeterde luchtkwaliteit binnenshuis. De installatie en de bediening zijn enorm gebruiksvriendelijk én het systeem zelf is onderhoudsvrij: een jaarlijkse opvolging is niet meer nodig.

/ Energiezuinige airco

Energiezuinige systeem

Zijn compact, Italiaans design zorgt ervoor dat de Innova airco naadloos aansluit bij eender welk type interieur. De bediening gebeurt eenvoudig via touchscreen, afstandsbediening en/of app.

Dit energiezuinige systeem (A+) is geschikt voor elke ruimte en verkrijgbaar in een horizontale en verticale uitvoering.

/ Ruim aanbod aan energietechnieken

Andere diensten van Climasol

Centrale verwarming
Warmtepompboilers
Vloerverwarming
Sanitair
Hoogrendementsketels
Ventilatie
Warmtepompen