/ Climasol energietechnieken

Over Climasol

/ Samenwerken met Climasol

Wij zetten maximaal in op comfort en gemoedsrust

Bouwen of verbouwen brengt soms heel wat onzekerheden of stress met zich mee.  Er is zoveel waar je rekening mee moet houden, en er kan ook heel wat misgaan.  Wij willen maximaal inzetten op comfort en gemoedsrust voor onze klanten.

Al onze expertise en know-how stellen wij tot jouw beschikking, en we zorgen ervoor dat je te allen tijde grondig geïnformeerd bent, zodat je enkel de juiste beslissingen neemt. 

De meest geschikte oplossingen

We willen ervoor zorgen dat jij de energietechnieken kiest die voor jouw project het meest geschikt zijn, en we willen je heel wat kopzorgen besparen.  Ons vast team van ervaren installateurs zorgt voor een perfecte plaatsing en een esthetische afwerking.

/ Steeds de juiste keuze

Van begin tot eind een deskundige en correcte begeleiding

Het is als leek niet altijd makkelijk om het kaf van het koren te scheiden in een ruim aanbod. Je kan er bij ons op vertrouwen dat je van begin tot eind deskundig en correct begeleid wordt.  

De keuzes die je maakt hebben immers gevolgen op lange termijn: je installaties gaan ettelijke jaren mee.  Daarom is het zo ongelofelijk belangrijk dat je van in het begin al goed zit, en daar zorgen wij voor.  We staan op elk moment voor je klaar met raad en daad. 

Climasol behoort tot Zedreno groep, een ervaren badkamerspecialist én oerdegelijke expert in totaal renovaties. De zaakvoerder is bij alle contacten het aanspreekpunt, of het nu een offerte of een werfvraag betreft.  Door zijn jarenlange ervaring kent hij het wereldje door en door, kortom, een uiterst betrouwbare partner voor jouw project!

Specialist in energietechnieken
Duurzaamheid & totaaloplossingen
/ Ruim aanbod aan energietechnieken

Ontdek de diensten die we aanbieden

Centrale verwarming
Warmtepompboilers
Airco's
Vloerverwarming
Sanitair
Hoogrendementsketels
Ventilatie
Warmtepompen